o-nama

Novobeogradski blok A bogatiji je za jedinstveni restoran visoke kategorije u ovom delu grada. Restoran Despacito smešten je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini Delta City-ja, Airport City-ja, mnogobrojnih poslovnih objekata, kao i hotela Hayatt, Falkensteiner, IN Hotela, Crowne Plaze, a tačna adresa je Jurija Gagarina 20 d.

Elegantni enterijer u kombinaciji sa modernim elementima i prijatnim osvetljenjem čini restoran Despacito idealnim izborom za poslovne sastanke, porodična okupljanja i nezaboravna druženja, a kapacitet restorana iznosi 120 gostiju. Za goste kojima smeta duvanski dim obezbedili smo 60 nepušačkih mesta. Prijatnu atmosferu upotpunjuje lagana ambijentalna muzika.

Restoran nudi privatni, besplatani parking za 50 vozila, koji je na raspolaganju gostima, kao i baštu koja obiluje zelenilom i cvećem, a odiše elegancijom i udobnošću.
Za sve goste obezbeđen je i besplatan internet. Naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolagaju kada je u pitanju pomoć ili sugestija oko izbora nekog od specijaliteta, bilo da se radi o prvoklasnoj morskoj ribi, najkvalitetnijem steku ili pak pasti koju sami proizvodimo. Uz izvrsnu hranu, koja budi sva Vaša čula, savršeno će se uklopti jedno od mnogobrojnih besprekornih vina koja imamo u ponudi. U našem jelovniku naći ćete i veliki broj predjela, salata, rižota, dezerta, kao i posebna vegetarijanska jela.

Gastronomski raj za svačiji ukus i hedonizam su reči koje nas najbolje opisuju. Iz bara restorana Despacito dolazi veliki broj alkoholnih koktela za čiju pripremu koristimo samo premium pića.

Ovo je samo deo sadržaja koji Vam pruža restoran Despacito, a kako biste osetili potpuni užitak i atmosferu, posetite nas, svakog dana od 8 ujutru do ponoći.